Vlotte zege van de Herentalsenaren die hun wedstrijd van vorige week bevestigen. Reeds na 1' strafte Tom Helsen een flater in de Luchtbalverdediging af 1-0. Club'90 beheerste de partij en via vlotte aanvalsbewegingen liepen de Herentalsenaren verder uit. Op de 15' werd he 2-0 via Pieter Van Genechten en op de 21' strafte Gino Vervoort een ver uit zijn doel spelende bezoekende goallie af 3-0. Net voor rusten liepen de Herentalsenaren verder uit tot 4-0 via Joren Willems.Ruststand 4-0. Na de pauze speelde Club'90 niet meer zo scherp en had meer aandacht om geen tegen treffer te incasseren. Na goed opgebouwde aanvallen strafte Club'90 een volop offensief spelend United'76 verder af. Op de 45' en de 47' scoorde Joren Willems telkens op aangeven van Tom Helsen de 5-0 en 6-0. Op de 48' liep Club'90 verder uit tot 7-0 via Tom Helsen. Een minuut later 49' kon een moedig akterend United'76 uiteindelijk verdiend de eerredder maken 7-1. Met nog enkele aanvalsbewegingen langs weerszijden floot de scheidsrechter deze sportive partij af.Eindstand 7-1. Zorgden voor deze mooie uitslag: Stijn Van Genechten, Steve Smets, Gino Vervoort, Pieter Van Genechten, Joren Willems, Tom Helsen en Hans Vervoort. Vlotte zege waarmede we onze goede partij van verleden week bevestigen concludeerde coach Willy Vervoort. Hierdoor komen we terug op 2 punten van de beoogde 5de plaats. Na 1 week rust trekken we naar IST Jamesons, ploeg die op dit ogenblik op de 4de plaats staat. Indien we daar een puntje moesten halen, zouden we zekr tevreden zijn.